Våra tjänster

Våra certifikat

id06
bkr

Byggservice

Roof RafterVi är ett bygg- och entreprenadföretag som utför det mesta inom byggnation, både byggservice och mindre entreprenader åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industri. Vi utför även reparationsarbeten, reparerar försäkringsskador, ombyggnader och tillbyggnader för privata villaägare och bostadsrättsinnehavare.

 

Våra hantverkare är erfarna och vana av att arbeta i hem och lokaler med pågående verksamheter. Våra områden inom byggservice är:

Vi erbjuder fastighetsbolag en snabb och effektiv hantering av reparations- och underhållsarbeten. Vi har en organisation som är anpassad och utbildad för att kunna hantera och åtgärda de flesta problem som kan uppstå i en hyresfastighet. Vi utför även mindre entreprenader så som lägenhetsrenoveringar och badrumsreparationer.

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar en snabb och effektiv hantering av reparations- och underhållsarbeten. Vi har en organisation som är anpassad och utbildad för att kunna hantera och åtgärda de flesta problem som kan uppstå i en fastighet. Vi utför även mindre entreprenader så som lägenhetsrenoveringar och badrumsreparationer.

Vi erbjuder industriföretag en snabb och effektiv hantering av reparations- och underhållsarbeten. Vi utför även entreprenader så som ny-, om och tillbyggnation.

Vi erbjuder privatpersoner en personlig, snabb och effektiv hantering av reparations- och underhållsarbeten. I de fall att du som privatkund vill bygga nytt, bygga om eller på annat sätt förbättra ditt boende, kan vi utföra de tjänster som du önskar.

 

Vi har en organisation som är anpassad och utbildad för att kunna hantera och åtgärda de flesta problem som kan uppstå med ditt boende. Vi utför även mindre entreprenader så som lägenhetsrenoveringar och badrumsreparationer. Vi hjälper även till med all administration kring ansökan om ROT-avdrag.

.

På uppdrag av försäkringsbolagen åtgärdar vi olika slags försäkringsskador. Denna typ av byggservice ställer höga krav på flexibilitet och hänsynstagande mot kunden. Kvalitetskraven är strikta, exempelvis måste skadade våtutrymmen återställas efter dagens byggnormer.

.